Trubaci Hrvatska

Trubaci Kutina

trubaci-hrvatska

Trubaci Kutina

 Glazba koja stvara sjećanja

U srcu Moslavine, grad Kutina ponosi se svojom bogatom kulturnom tradicijom i veseljem koje prati svaku proslavu. Bilo da planirate svadbu, rođendan, krštenje ili neku drugu važnu prigodu, nema boljeg načina da podignete atmosferu nego uz zvuk naših trubača. Trubaci Kutina donose jedinstvenu kombinaciju tradicije, energije i profesionalnosti u svaki nastup.

Zašto Odabrati Trubače iz Kutine?

Trubaci Kutina posjeduju dugogodišnje iskustvo u sviranju na raznim događanjima. Profesionalni su, pouzdani i uvijek spremni prilagoditi se vašim željama i potrebama kako bi vaša proslava bila savršena.

Bez obzira volite li tradicionalnu narodnu glazbu, moderne pop hitove ili nešto između, naši trubači imaju bogat repertoar koji može zadovoljiti svačiji ukus. Prilagođavamo se publici i tipu događaja, osiguravajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Zvuk trube ima nevjerojatnu moć podizanja atmosfere. Trubaci Kutina sviraju s velikom strašću i energijom, unoseći život u svaku izvedbu. Njihova ljubav prema glazbi i želja za zabavljanjem publike jasno se osjeća u svakom tonu.

Trubaci KutinaProslave za pamćenje

Kutina je grad koji zna kako slaviti, a naši trubači su idealan dodatak svakoj proslavi. Bilo da organizirate intimno obiteljsko okupljanje ili veliku svadbenu svečanost, trubači će osigurati da vaša proslava bude posebna i nezaboravna.

Svaka proslava je jedinstvena, a mi to razumijemo. Zato nudimo fleksibilne opcije angažmana, prilagođene vašim specifičnim potrebama. Možete nas angažirati za kraće glazbene pauze, cjelovečernje svirke ili specijalne trenutke poput dolaska mladenaca ili prvog plesa.

Kako nas kontaktirati?

Ako želite unijeti dašak glazbenog veselja u vašu proslavu, slobodno nas kontaktirajte. Naša web stranica i društvene mreže dostupne su za sve informacije, videozapise naših nastupa i kontakt informacije.

Trubaci Kutina donose glazbenu čaroliju koja će vašu proslavu učiniti nezaboravnom. Ne propustite priliku da vaša posebna prigoda prođe u ritmu truba koje stvaraju uspomene za cijeli život. Kontaktirajte nas i osigurajte najbolju glazbenu pratnju za vaš događaj.

Trubaci Mecava nastupaju u svim gradovima Hrvatske i inozemstva. Trubacki orkestar Mecava je ovdje kako bi unaprijedio svaku vašu proslavu i dovršio je na najugodniji način kako bi ispunio vaše želje.

Nastupamo u svim  gradovima Hrvatske

– Najčešće nastupamo s faktorom iznenađenja. U svatovima primjerice, nitko osim osobe s kojom smo dogovorili nastup ne zna da ćemo doći. Pojavimo se, krenemo svirati i ljudi uvijek budu ugodno iznenađeni. Specifični smo po tome sto je naš repertoar je vrlo širok i možemo svirati za Vas sve od klasične do novokomponovane muzike puhačkim instrumentima. Trudimo se biti drugačiji i orkestar poput nas za sada ne postoji u Hrvatskoj.