Trubaci Hrvatska

Trubaci Pozega

Trubaci Pozega

Oživite Vašu proslavu uz trubače Požega

Trubaci Pozega, s dugom tradicijom i strašću prema muzici, nude nezaboravan doživljaj za sve vrste proslava. Njihova muzika nosi dušu Slavonije, oživljavajući svaki događaj melodijama koje ostavljaju bez daha.

Trubaci PozegaTradicija i profesionalnost

Trubaci Pozega predstavljaju spoj tradicionalnih melodijskih motiva s modernim pristupom, čineći svaki nastup jedinstvenim i prilagođenim Vašim željama. Sa godinama iskustva i poznavanja lokalne kulturne baštine, garantiraju vrhunsku izvedbu koja će ostaviti trajan utisak.

Raznovrsnost repertoara

Neovisno o tome da li je u pitanju svadba, rođendan ili korporativni događaj, Trubaci Pozega pružaju širok spektar muzičkih žanrova. Od tradicionalnih srpskih pesama do modernih hitova, njihov repertoar prilagođavajući se svakoj prilici, stvarajući atmosferu koja podiže svaki događaj na viši nivo.

Profesionalni pristup 

Svojom profesionalnošću i prilagodljivošću, Trubaci Pozega osiguravaju da svaki korak, od planiranja do izvedbe, prođe bez stresa. Njihova posvećenost detaljima i pažnja prema klijentu čine ih prvoklasnim izborom za svaku proslavu u Požegi i šire.

Kontaktirajte nas

Za više informacija i rezervaciju Vašeg termina, posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Učinite Vašu proslavu nezaboravnom uz Trubače Požega!

Trubaci Pozega

Trubaci Mecava nastupaju u svim gradovima Hrvatske i inozemstva. Trubacki orkestar Mecava je ovdje kako bi unaprijedio svaku vašu proslavu i dovršio je na najugodniji način kako bi ispunio vaše želje.

Nastupamo u svim  gradovima Dalmacije

– Najčešće nastupamo s faktorom iznenađenja. U svatovima primjerice, nitko osim osobe s kojom smo dogovorili nastup ne zna da ćemo doći. Pojavimo se, krenemo svirati i ljudi uvijek budu ugodno iznenađeni. Specifični smo po tome sto je naš repertoar je vrlo širok i možemo svirati za Vas sve od klasične do novokomponovane muzike puhačkim instrumentima. Trudimo se biti drugačiji i orkestar poput nas za sada ne postoji u Hrvatskoj.