Trubaci Hrvatska

Trubaci Vinkovnci

Trubaci Vinkovnci

Uživajte u zvucima Slavonije uz trubače Vinkovci

Trubaci Vinkovnci svojom muzikom obogaćuju svaki događaj, donoseći autentičan slavonski duh i radost svim okupljenima. Sa dubokim korenima u slavonskoj glazbenoj tradiciji, oni garantiraju nezaboravno iskustvo koje će oplemeniti svaku proslavu.

Slavonska tradicija i strast prema glazbi

Trubaci Vinkovnci čuvaju bogatu baštinu slavonskih melodijskih motiva, istovremeno prilagođavajući se modernim glazbenim tendencijama. Njihova izvedba je sinonim za kvalitetu i strast prema glazbi, čineći svaki nastup jedinstvenim i nezaboravnim.

Trubaci Vinkovnci Repertoar

Njihov repertoar obuhvaća širok spektar glazbenih žanrova, od tradicionalnih slavonskih pjesama do popularnih hitova. Bez obzira na vrstu događaja - svadba, rođendan ili neki drugi slavljenički trenutak, Trubaci Vinkovnci prilagođavaju svoj repertoar kako bi stvorili atmosferu koja odgovara svakoj prilici.

Profesionalizam 

Sa svojim profesionalnim pristupom i pažnjom prema svakom detalju, Trubaci Vinkovnci osiguravaju da svaki aspekt Vašeg događaja bude savršeno organiziran. Njihova posvećenost kvaliteti izvedbe i zadovoljstvu klijenata čini ih idealnim izborom za sve vrste proslava u Vinkovcima i šire.

Kontaktirajte Nas

Za više informacija o njihovim uslugama i rezervaciju termina, posjetite njihovu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Uživajte u zvucima Slavonije uz Trubače Vinkovci i učinite svoju proslavu nezaboravnom!

Trubaci Vinkovnci

Trubaci Mecava nastupaju u svim gradovima Hrvatske i inozemstva. Trubacki orkestar Mecava je ovdje kako bi unaprijedio svaku vašu proslavu i dovršio je na najugodniji način kako bi ispunio vaše želje.

Nastupamo u svim  gradovima Hrvatske

– Najčešće nastupamo s faktorom iznenađenja. U svatovima primjerice, nitko osim osobe s kojom smo dogovorili nastup ne zna da ćemo doći. Pojavimo se, krenemo svirati i ljudi uvijek budu ugodno iznenađeni. Specifični smo po tome sto je naš repertoar je vrlo širok i možemo svirati za Vas sve od klasične do novokomponovane muzike puhačkim instrumentima. Trudimo se biti drugačiji i orkestar poput nas za sada ne postoji u Hrvatskoj.