Trubaci Hrvatska

Trubaci Zagreb

Trubaci Zagreb

Trubaci Mecava nastupaju u svim gradovima Hrvatske i inozemstva. Trubacki orkestar Mecava je ovdje kako bi unaprijedio svaku vašu proslavu i dovršio je na najugodniji način kako bi ispunio vaše želje.

Trubački orkestar Mećava je jedan od najprepoznatljivijih i najtraženijih trubačkih orkestara koji redovno nastupa širom Hrvatske i izvan nje. Njihova virtuoznost, energija i karizma osvajaju srca publike gdje god da se pojave.

Ovi talentirani glazbenici nisu samo muzičari, već i nositelji tradicije i kulture. Njihovi nastupi su prava fešta za sva čula, sa upečatljivom muzikom koja poziva na ples i zabavu.

Nastupajući u svim većim gradovima Hrvatske, kao i na brojnim međunarodnim manifestacijama i festivalima, Trubački orkestar Mećava širi ljubav prema tradicionalnoj glazbi i plesu širom svijeta. Njihov repertoar obuhvata tradicionalne narodne pjesme, ali i moderne hitove koje izvode na svoj prepoznatljiv način, čineći svaki nastup nezaboravnim doživljajem.

Zahvaljujući svojoj profesionalnosti, talentu i širokom repertoaru, Trubački orkestar Mećava postao je sinonim za vrhunski muzički doživljaj koji ostavlja publiku bez daha. Ako želite doživjeti pravu trubačku čaroliju, nemojte propustiti priliku da ih vidite uživo u vašem gradu ili na nekom od njihovih međunarodnih gostovanja. Sigurni smo da će njihov nastup ostati u vašem srcu zauvijek.